Astrotarot

Astrotarot

Astrotarot obuhvaća brojne discipline

Astrotarot je jedan od mnogobrojnih servisa koji nude usluge koje obuhvaćaju discipline s područja ezoterije i alternative kao što su tarot, astrologija, numizmatike te mnogi drugi. Ukoliko imate problema u svom životu ili ste po prirodi znatiželjni i zanima vas što život nosi, astrotarot je dobra polazišna točka kako bi dobili odgovore na sva ona pitanja koja vas interesiraju. To je mjesto na kojem se okupljaju najbolji majstori svog zanata te im možete postaviti pitanja iz različitih područja, od međuljudskih odnosa preko financija pa sve do smjernica što vas očekuje u budućnosti. Postoje mnoge tehnike proricanja budućnosti, no one se mogu koristiti i za pojašnjavanje životnih situacija i savjetovanja. Tarot i astrologija vjerojatno su najpoznatija područja ezoterije i alternative, no definitivno nisu jedini te je moguće dobiti odgovore na sva pitanja i pomoću tehnika koje su vam manje poznate. Postoji cijeli tim stručnjaka s područja ezoterije te je moguće birati majstora i savjetnika koji vam se najviše sviđa.

Astrotarot je dostupan 0-24

Kako se problemi javljaju u bilo koje doba dana ili noći te nas mogu zateći bilo gdje se nalazili, astrotarot radi 0-24 te je moguće kontaktirati ih iz velikog broja zemalja. Astrotarot nudi mogućnost savjetovanja putem telefonskih poziva te je u svakome trenutku dana ili noći dostupan bar neki od mnogobrojnih majstora s područja ezoterije. Savjetnici koji rade na tim linijama profesionalci su te možete biti uvjereni da su svi razgovori povjerljivi te da sve što pričate ostaje između vas i vašeg savjetnika. Postoji mogućnost kontaktiranja istog savjetnika, kao i dogovori termina s njima, no ukoliko vam je to potrebno, uvijek možete kontaktirati i nekog drugog savjetnika jer niste obvezani samo za jednu osobu. Postoje savjetnici koji će na vaša pitanja odgovarati samo pomoću tarota, dok će neki raditi s astrologijom, no postoje i oni koji kombiniraju razne tehnike te na taj način mogu dati vrlo konkretne i detaljne odgovore.

Astrotarot pruža odgovore na sva pitanja

Astrotarot se osim na servis može odnositi i na kombiniranje tehnika. Spomenuli smo već u tekstu da su tarot i astrologija jedne od najčešćih tehnika za proricanje sudbine i odgovaranja na pitanja s područja ezoterije i alternative, no isto tako postoje mnogi savjetnici koji kombiniraju te dvije tehnike. Kombiniranje više tehnika, u ovom slučaju, tarota i astrologije, omogućuje pogled na problem s više strana. Primjerice, karta rođenja koja se izrađuje u astrologiji može puno toga reći o tome kakva je osoba pojedinac za kojeg se pita te to može uvelike pomoći prilikom otvaranja tarot karata. Te se dvije tehnike često vrlo lijepo nadopunjuju i daju vrlo konkretnu sliku o pojedincu ili određenoj situaciji. Osim navedenog, astrotarot postoji u još jednom obliku a to su Symbolon karte, odnosno, astrološki tarot. Te se karte koriste umjesto korištenja klasičnog horoskopa i baziraju se na planetima i simbolima koji su na njima oslikani te ih neki savjetnici rado koriste.

Nazovite tarot majstore