Nedeljno tarot čitanje

Nedeljno tarot čitanje

Svakome se preporučuje barem jedanput nedeljno tarot čitanje

Tarot čitanje je pomalo nalik na psihološko ili duhovno savjetovanje, a poznato je da se psihoterapije odvijaju jedanput tjedno kroz neko duže vrijeme dok vam ne bude bolje. Većina problema koje iznosite svom tarot majstoru nisu baš odmah, isti čas rješiva, zato, svakome se preporučuje barem jedanput nedeljno tarot čitanje dok se problem ne riješi. Tako vaš tarot majstor prati kako napredujete u rješavanju, koliko starih grešaka ste ponovili i koliko toga još morate odraditi.

Stari obrasci ponašanja dovode do ponovljenih neželjenih situacija, a za brisanje starih obrazaca je potrebno vrijeme. Nedeljno tarot čitanje prati vaše napredovanje i vaša posrnuća i povratak starim pogreškama. Iskusan i educiran tarot majstor vas iz tjedna u tjedan pažljivo vodi kroz transformaciju negativnih obrazaca i usput čisti vaše karmičke obrasce, vaše obiteljske obrasce i tako uz njegovu stručnu potporu i vodstvo polako, ali sigurno osnažujete sebe za konačni izlazak iz negativnog postupanja koje vas čini nesretnima.

Što može promijeniti u tjedan dana pokazuje nedeljno tarot čitanje

Da nema kozmičkog zakona promjene ljudski život na zemlji bi bio nepodnošljiv, jedni bi bili stalno nezasluženo sretni i zaglibili u dekadenciji, a drugi zauvijek nesretni i pravda nikada ne bi bila zadovoljena. No Heraklit je rekao veliku istinu “u svijetu stalna samo mijena jest” i tako upozorio ljude da čuvaju sreću kad je nađu, jer je mogu izgubiti, a nesretne sreća može iznenaditi. A što može promijeniti u tjedan dana pokazuje nedeljno tarot čitanje, provjerite.

Nedeljno tarot čitanje vas vodi putem zakona pozitivne promjene ako ste nesretni, putem upozorenja na zamke sreće ako ste sretni i putem nade ako ste u potrazi za srećom. Tarot majstori će vam na educiran i stručan način pomoći i da postignete željenu pozitivnu promjenu, da sačuvate pronađenu sreću i da je nađete ako je još tražite. Tjedna tarot savjetovanja će pratiti ritam promjena koja provodite i sigurno vas dovesti do željenog cilja i osoba koje su vam potrebne.

Ritam magije i nedeljno tarot čitanje

Ako ste okruženi negativnim osobama koje vas ne vole, možda vas čak i mrze i zlo vam rade na svakom koraku, osjećat ćete se kao da vam netko vampirski isisava životnu energiju, kao da ste pod urocima ili pod utjecajem crne magije. S osobama koje su okružene energetskim vampirima treba kontinuirano raditi da bi se zlo uklonilo, da bi se zaustavio ritam magije i nedeljno tarot čitanje je odlično tempirano vrijeme da se sve zlo može maknuti.

No, ako imate više energetskih napada sa različitih strana i od više osoba, nedeljno tarot čitanje će biti nužno jer se nabačaji moraju čistiti i neutralizirati jedan po jedan i na različite načine. A faze opravka nakon tih čišćenja treba pratiti i nakon svakog čišćenja treba zaštitu postaviti. Puno je to posla i nemoguće ga je odjedanput napraviti, a ne bi bilo ni zdravo ni za napadnutu osobu ni za savjetnika da to napravi odjedanput.

Nazovite tarot majstore