Tarot čitanje lav

Tarot čitanje lav

Tarot čitanje lav za sve koje zanima budućnost

Horoskop je jedan od načina kako da saznamo što nam budućnost nosi. Neki se tako veoma striktno drže tarot proročanstva za horoskop, dok je drugima to više izbor zabave. U koju god da kategoriju spadate, u nastavku ćemo vam iznijeti tarot čitanje lav. Za sve vas lavove koje zanima koja energija vas čeka, bilo na polju ljubavi, posla, zdravlja ili nečega trećeg. Čitanje se vrši tako da tarot majstor otkriva karte te se simbolika i značenje tih karata tumače ovisno o vašem pitanju ili polju zanimanja, te u skladu s energijom koju osjeća tarot majstor. Tako npr. možete dobiti savjet da se čuvate neutemeljenog optimizma u poslovnom svijetu te da izbjegavate veće troškove jer dolazi kriza. Na polju prijateljstva i ljubavi tako bi tarot čitanje lav moglo zvučati ovako: teže ćete privlačiti pozornost osoba do kojih vam je stalo te ćete morati uložiti više energije da uhvatite njihovu pažnju i pozornost.

Tarot čitanje lav – ljubav, posao, zdravlje

Još od doba starog Egipta postoji praksa prema kojoj se koriste tarot karte kako bi se proricala budućnost. S tim u vezi uzimaju se u obzir i položaj nebeskih tijela u trenutku rođenja kako bi se očitala energija koja je u tom trenutku bila prisutna te koja će vas pratiti u životu. Kasnije tokom razvoja takvih ezoteričnih praksi došlo do sjedinjavanja različitih praksi te sada postoji i tarot čitanje horoskopa. Tako tarot čitanje lav objašnjava sve što bi jednog pripadnika horoskopskom znaku lava moglo zanimati, od ljubavi, posla, zdravlja. Tako npr tarot čitanje lav može zvučati ovako: s obzirom na karte koje su se izvukle i energiju koju tarot majstor očitava, vi kao pripadnik horoskopskog znaka lav prštat ćete od energije cijeli dan i obavljati zadatke lakše no inače. Tako visoku razinu energije iskoristite za sva polja djelatnosti: u ljubavi da posvetite više pažnje osobi do koje vam je stalo, na poslu da pokažete ambiciju, te u zdravlju da više vježbate i jedete zdravo.

Evo kako tarot čitanje lav može izgledati

Tarot čitanje lav treba se vršiti samo i isključivo od tarot majstora koji se time bavi. U nastavku ćemo vam opisati kako tarot čitanje lav može izgledati, ali imajte na umu da takav opis dan samo radi primjera, te da su pravi tarot majstori na raspolaganju za istinsko tarot čitanje. Horoskop za lava ovisi o kartama koje su izvučene, pa vam tako tarot majstor može reći da u skorije vrijeme krene prihvaćati pomoć drugih umjesto da ju odbijate. Vaša ranjivost se može promijeniti u snagu, jer svakome od nas nam je pomoć potrebna stoga ne bježite od njega. Nadalje, na ljubavnom planu horoskop može zvučiti tako da ćete osjetiti neizainteriranost ljubavi do koje vam je stalo, ali nemojte gubiti nadu jer ju i dalje možete osvojiti. Konačno, na poslovnom planu tarot čitanje vam može prognozirati povišicu i pohvale od šefa ukoliko se nastavite truditi na istoj razini ambicije kao i do sada.

Nazovite tarot majstore