Tarot čitanje ovan

Tarot čitanje ovan

Tarot čitanje ovan za ovaj mjesec zvuči ovako

Ne postoji čovjek kojega ne zanima što mu budućnost nosi. Ako znamo što nam nosi budućnost nosi osjećamo se sigurnije i možemo se opustiti jer neizvjesnost i napetost mogu umarati ljudsku psihu. Tarot se oduvijek koristio za tumačenje svih mogućih ljudskih pitanja a ništa drugačije nije i sa pitanjima vezanima za horoskopske znakove. Ako ste ovan i zanima vas što vas čeka u ovom mjesecu, u nastavku ćemo vam iznijeti tarot čitanje ovan. Za to je potrebno osjetiti vašu energiju koju valja tumačiti u skladu s kartama. Karta 10 mačeva i karta presude ukazuje na to da ste prošli kroz teško razdoblje u životu i da ste izmoreni. Ipak, presuda ukazuje na to da je tom putu kraj i da ćete napokon dobiti rezultat za koji ste se borili. Hoće li rezultat, tj. presuda biti pozitivna ili negativna, to nije moguće reći. Ipak, sam prestanak patnje i muke već je nagrada sama po sebi, a tarot čitanje ovan vam omoguće da umirite um znajući da je kraj blizu.

Ako volite tarot, tarot čitanje ovan moglo bi vam se svidjeti

Ovnovi kao horoskopski znak znani su kao tvrdoglavi i uporni. Ipak, takve karakterne osobine nisu dovoljne da bi tumačili jer su vam potrebni konkretni odgovori. U nastavku ćemo vam iznijeti tarot čitanje ovan gdje pomoću tarot karata tumačimo vašu budućnost i objasniti vam što vas čeka. Izvučena je trojka mačeva. Na tarot karti vidi se da su pojedini mačevi skriveni. To znači da u ovom trenutku vi nešto skrivate. Imate određenu tajnu koju znate samo vi i ne želite da drugi znaju. To mogu biti i vaše duboke misli koje ne dijelite s drugima već pokušavate zakopati u sebe baš kao što je mač zakopan na kartama. Tarot čitanje ovan podrazumijeva i izvlačenje druge karte. Izvučena je karta mjeseca. Mjesec podrazumijeva snažnu pozitivnu energiju. Ako obje karte tumačimo u zajedničkom kontekstu, to bi značilo da ćete smognuti snage priznati te tajne i duboko zakopane misli najprije samome sebi, a potom i svojim najbližima, te da ćete osjetiti veliko olakšanje kada to učinite.

Tarot čitanje ovan za mirnu i sigurnu budućnost

Tarot čitanje inače funkcionira na način da osoba koju zanima što nosi budućnost postavi određena jasna i precizna pitanja tarot majstoru koji potom izvlači karte te tumači osobi to što budućnost nosi. U ovom slučaju, napravit ćemo tarot čitanje ovan ali bez da unaprijed znamo vaša pitanja, već da na daljinu putem energije i simbolike karata razjasnimo svim ovnovima što bi ih moglo čekati. Izvučena karta je petica pehara. Tarot čitanje ovan za ovu kartu je veoma pozitivno. Naime, pehar predstavlja pobjedu, a broj pet također, jer petica je znak najbolje ocjene u školi, peticu si međusobno daju osobe kao pozdrav dlanom kada je netko nešto dobro napravio. Ova karta predstavlja dvostruku pobjedu što bi značilo da vas čeka veliki uspjeh bilo na poslovnom planu ili pak privatnom. Uspjeh tu neće prestati već će se krenuti nizati i novi uspjesi. Ući ćete u jedan pozitivan zanos i samo ćete redati pobjede.

Nazovite tarot majstore