Tarot čitanje škorpija

Tarot čitanje škorpija

Tarot čitanje škorpija i njihove glavne karakteristike

Tarot čitanje škorpija pobliže objašnjava glavne karakteristike ovog horoskopskog znaka. Škorpije imaju glavne karakteristike da su vrlo posesivne i osvetoljubive osobe, teškog karaktera. No, kako i kod svih znakova tako i kod ovog horoskopskog znaka postoje blaži i teži oblici glavnih karakteristika.

Iako škorpije znaju biti vrlo odvažne, učinkovite i ambiciozne, škorpije se jako puno oslanjaju na svoju intuiciju kao duhovni oslonac. No, škorpije tu intuiciju sebi tumače kao bogato iskustvo, a mi ostali ih vidimo kao vrlo tajnovite osobe koje znaju biti i zavidne i tvrde i osvetoljubive.

Zapravo kroz Tarot čitanje škorpija lakše je razumjeti ovaj naoko mračan znak koji zapravo postavlja visoke kriterije prvenstveno sebi pa tako i ljudima u svojoj okolini. No, kad ih jednom osvojite imate prijatelja i životnog partnera zauvijek. Vrlo su znatiželjni i vole istraživati pa će nerijetko biti u zanimanjima koja su vezana uz bilo kakva istraživanja, bilo znanstvena, policijska i slično. Za škorpije nema prepreka, što veća prepreka veća je želja za osvajanjem.

Tarot čitanje škorpija tjedno i mjesečno

Tjedno Tarot čitanje škorpija u sezoni vaga predviđa da je škorpijama vrijeme da ostanu u svom svijetu i da odbiju ponudu za spoj kako bi proveli vrijeme sami sa sobom. Škorpija će ovaj mjesec u skladu sa retrogradnim Merkurom smatrati da je vrijeme za čišćenje kako svog doma u kojem žive tako i svog uma. Mars koji je planet ovog znaka davat će neopisivu snagu koju ćete usmjeriti na sebe i posvetiti se sebi meditirajući svojim umom.

Tarot čitanje škorpija vas upozorava da kad se planet Mars spoji sa Saturnom ostvarit ćete sve što ste zamislili jer će vaša unutarnja snaga biti moćna za rješavanje svih zaostataka i neraščišćenih stvari, tako da vas ni jedna kritika neće moći sustići.

Kada Mjesec bude pun u ribama očekujte poziv i pristanite na taj izlazak jer bi vas mogla očekivati prekrasna večer sa svojom ljubavi ili nekom novom simpatijom. U svakom slučaju pred škorpijama je vrlo produktivan mjesec koji trebaju iskoristiti zbog položaja planeta.

Tarot čitanje škorpija godišnje razdoblje

Na godišnjoj razini Tarot čitanje škorpija promatra kretanje vaše planete Marsa koji još malo pa ulazi u strijelca a to će utjecati na vašu energiju jer strijelac je vatreni znak te će vas ta vatra potaknuti da izađete iz svoje ljušture škorpije i krenete u avanture. Odlučnost i namjera istraživački duh sa golemom snagom uma je ono što će vas pokretati.

Iako Tarot čitanje škorpija upućuje da vaš planet Mars ove godine ne ulazi u vaš horoskopski znak jer se kreće retrogradno u periodu od listopada do kraja godine imat ćete dovoljno vremena za proučavanje prošlih radnji i posljedica koje su prošle radnje donijele, te da li je potrebno učiti i nešto naučiti iz vlastitih grešaka. Tome će pomoći i retrogradno kretanje planete Plutona da što dublje prodirete u svoju podsvijest i da sebe bolje upoznate. U najavi su promjene u ljubavi bilo postojećoj vezi ili nekoj novoj jer ćete poraditi na sebi i shvativši svoje postupke bit ćete i nježniji prema svom partneru ili partnerici.

Nazovite tarot majstore