Tarot horoskop

Tarot horoskop

Tarot horoskop i ostali alati za proricanje budućnosti

Postoje univerzalni alati za proricanje sudbine koji su planetarno rašireni bukvalno po cijelom svijetu, a postoje i kulturološki alati koji pripadaju određenom kulturnom krugu i ponekad imaju skoro religiozni karakter, a postoje i etnološki alati koji pripadaju pojedinim narodima ili starim i skoro zaboravljenim metodama kod svakog pojedinog naroda. Tarot horoskop i ostali alati za proricanje budućnosti mogu biti jednako djelotvorni u rukama majstora koji posjeduje potrebna znanja u koja je upućen i posvećen.

Svakako su tarot horoskop dva najpoznatija i najraširenija alata, ali i visak, rašlje ili biotenzor u rukama znalca daju jednako istinite odgovore. Osoba koja zna gatati u grah, kavu ili listiće čaja vam može dati jednako vjerodostojne odgovore. Osoba koja dobro i točno tumači vaše snove jednako pomaže, naročito ako sanjate proročke snove, a sami ih ne znate dešifrirati. Proricanje budućnosti pomoću runa ili I Chinga vas također može voditi kroz svaku problematičnu situaciju i dati vam točne i precizne odgovore na svako pitanje.

Tarot horoskop će vas često uputiti nekom iscjelitelju

Tehnike i metode u alternativi su poput raslojavanja i odvajanje znanosti na sve specifičnija znanstvena područja ili poput specijalizacija u medicini i podjela na sve uže specijalnosti. Sve alternativne metode i tehnike se međusobno dodiruju, nadopunjavaju ili preklapaju i tako potvrđuju ispravnost rada. Tarot horoskop će vas često uputiti nekom iscjelitelju jer se u analizi vidjelo što vam treba. Nekima treba terapija bioenergijom, nekima kristaloterapeut može najviše pomoći, nekima treba homeopat, aromaterapeut ili duhovni iscjelitelj.

Tarot horoskop vam ne mogu izbalansirati čakre, ali mogu vidjeti trebate li takav energetski balans i koja čakra je u neravnoteži. Ne mogu vam skinuti uroke niti poništiti utjecaj crne magije, ali mogu vidjeti jeste li pod utjecajem zla koje vam je napravljeno ili ste samo okruženi zlim i zavidnim ljudima. Ne mogu ni vas ni vaš dom očistiti od negativnih energija, ali vas mogu uputiti kako da to sami napravite ili kome da se obratite.

Mnogima su tarot horoskop također magija

Kad ljudi nešto ne razumiju onda se toga boje, nazivaju to vražjim poslom ili pljuju po tome, ali samo dotle, dok i njima ne zatreba pomoć. Mnogima su tarot horoskop također magija iako su to najpovjerljivije metode i povratne potvrdne informacije često vrlo brzo dođu. I znanost je dokazala da sva tijela u svemiru zrače i odašilju elektromagnetne valove od sebe, te na taj način djeluju na svekoliki život na zemlji, naročito na ljudski život.

Tarot horoskop su dva megasustava koji svaki na svoj način tumače te kozmičke utjecaje na čovjeka i njegovu sudbinu, a mnogi poznati znanstvenici su uvažavali te predznake i njihova tumačenja, a Albert Einstein je u svojoj teoriji o prostor-vremenu pokušao objasniti kako je ponekada proricanje moguće, odnosno zašto neke vidovite osobe mogu vidjeti budućnost, što je hvale vrijedno iako vidovnjake ne muči racionalno objašnjavanje njihove vidovitosti, oni to smatraju Božjim darom i to im je sasvim dovoljno objašnjenje.

Nazovite tarot majstore